luni, 14 septembrie 2009

Acum 2 zile am primit un comentariu elogios, dar din pacate acelasi cuvinte au fost folosite si in alte bloguri, deci va multumesc, dar nu ma intereseaza propozitia d-voastra.

1 commentaires:
vincent spunea...
Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef
Sant o persoana nu prea sociabila, deci impopulara, dar pentru a realiza o reteta pe blogul meu, lucrez cateva ore inainte de a o publica.
Aceasta societate- site, cred ca este un portal unde te inscrii, depui retete, cand cineva cauta o reteta va ajunge la acest site si dupa aceea la blogul tau prapadit. Am pus 2 retete acum cateva luni si bannerul lor, deci le fac publicitate... Am renuntat.
Nu fac nici un articol, cu noutati din sfera culinara, de exemplu...
Ei pun publicitate, deci sant platiti, eu in plus trebuie sa mai pun o jumatate de ora pentru a inregistra reteta pe situl lor, pentru a le face audienta, deci sa incaseze linistiti si fara efort bani.
Daca as putea sa castig si eu bani cu ce fac, de ce nu ?
Pasiunea mea este gatitul, deci daca va intereseaza retetele mele, le veti gasi pe blogul meu.
Sant deschisa la tot felul de forme de colaborare, dar nu accept, ca ceilalti sa se serveasca de mine, pentru ca ei nu au aceiasi pasiune...
Principalul meu defect, spun in fata ce gandesc, cred ca nu asta este cheia succesului... Dar ce este succesul ?
Trimiteți un comentariu