
Am facut cu aceiasi compozitie, un biscuit de diametru de 25 cm(forma originala) si altele mai mici cu care voi incerca sa fac si un al treilea desert.

- 1 ou
- 125 zahar
- 125 g unt moale
- 250 g faina
- 1 galbenus de ou + 1 lingura de apa
- un varf de sare
Intr-un saladier, bateti oul cu zaharul si sarea, pana cand obtineti o compozitie alba si spumoasa.
Adaugati untul taiat in bucatele, amestecati bine si apoi varsati faina cernuta. Amestecati repede ca aluatul sa ramana sfaramicios.
Aluatul il inveliti intr-o faoie de plastic timp de 1 ora la rece.
Preancalziti cuptorul la 180°C. Intindeti aluatul de o grosime de 1 cm si apoi decupati cu o farfurie de desert.


Lasati in cuptor 30-35 minute, pana cand biscuitul capata o culoare aurie inchisa, pentru ca este gros.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu