
Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 4 copane de bibilica sau 1 bibilica decupata
- 1 pahar de cognac (Porto sau Calvados)
- 4 mere de preferinta Golden
- 75 g unt
- sare si piper dupa gust
Preancalziti cuptorul la 210 °C.
Puneti carnea sarata si piperata intr-un plat de gratin, dupa care puneti 25 g unt pe carne si udati cu cognacul.
Prajiti carnea timp de o ora, arozand carnea de 3-4 ori cu sucul rezultat.
Spalati, curatati si taiati in felii groase, merele.
Puneti restul de unt intr-o cratita pe foc domol, lasati sa se prajeasca timp aproximativ 15 minute, pana cand au o culoare aurie pe cele doua fete.

Serviti cald carnea cu merele si un piureu de cartofi.
Un comentariu:
Imi plac retetele tale.Si continutul site-ului.Arata bine designul, curat si usor de urmarit.La poze incearca sa le faci in modul ala cu floricica..ca sa focuseze mai bine.Mie mi-a luat cam 3 luni pana sa am prind..nu stau bine cu pozele.Te asteapta un premiu la mine pe site.
Trimiteți un comentariu