vineri, 4 decembrie 2009

Merluciu cu sos curry si nuca de cocos - bucataria indiana

Ingrediente(pentru 4 persoane):
- 4 fileuri de merluciu
- 1 gogosar rosu
- 1 ceapa
- 1 rosie
- 2 linguri de smantana
- 2 linguri de nuca de cocos uscata rasa
- 1 lingura de curry in pudra
- 1 lingura de suc de lamaie
- 1 lingura de ulei
- sare si piper dupa gust
Curatati si taiati marunt ceapa si gogarul.
Intr-o cratita puneti ulei si adaugati cepa si gososarul pe foc mijlociu, timp de 10 minute, acoperiti.
Cuaratati rosia, taiati in cubulete.
Pestele il taiati in cubulete.
Adaugati restul de ingredientele, lasati sa fiarba inca 10 minute pe foc domol, acoperiti.
Serviti cald cu un piure de telina si cartofi sau cu orez bazmati.

Niciun comentariu: