Ingrediente :
- 1 kg cartofi nesfaramiciosi
- 100 g bacon sau costita afumata taiat marunt
- 2 cepe taiate marunt
- 4 linguri de ulei
- 1 lingurita de boia
- 1 lingurita de ierburi seci aromate
- 25 g unt
- sare si piper dupa gust
- 2 pahare de apa
Curatati, spalati si taiati in cubulete cartofii.
Puneti cartofii la fiert cu apa intr-o tigaie antiadeziva (tefal), aproximativ 20 minute.
Intr-o alta tigaie puneti restul de ulei, baconul sau costita si ceapa sa se prajeasca pe foc domol. Amestecati din cand in cand.
Cand apa a scazut, varsati ceapa si baconul peste cartofi, untul si asezonati cu boia, sare, piper, ierburile aromatice. Lasati sa se prajeasca inca 2-3 minute, continuand sa amestecati.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu