duminică, 4 aprilie 2010

Filet de strut, mini-tian provençal si cartofi in cuptor cu sos aromat

Va doresc tuturor, un Paste fericit. Multumesc de asemenea celor care mi-au lasat mesaje de urari.

Autor : Cristina P

Am vrut sa fac o reteta originala, cred ca mi-a reusit. Este simpla, dar cum este compusa, va trebuie un pic de timp.

Carnea de strut este foarte frageda, dar in plus am marinat-o cu un pic de ulei si piper.

Tianul provençal - am auzit multe, cateva bloggerite l-au confundat cu un ghiveci - ratatouille (pentru ca au vazut filmul "Ratatouille"). Voi posta si modul de realizare a-l formelor pentru mini tian, astfel daca nu aveti forme metalice, un pic de timp si cateva furnituri de birou.

Sosul l-am facut in timp ce pregateam celelalte preparate, fara sa ma inspir, dar gustand din cand in cand, pentru a fi foarte aromat.

Cartofii in cuptor sant pregatiti ca si cartofii pai, dar am utilizat sosul aromat, deci o noua reteta.
O sa revin cu retetele detaliate ...
Trimiteți un comentariu