Acest sos nu este gras, pentru ca este compus din legume si aromatele ii dau mult parfum. L-am folosit pentru a acompania carnea si amestecat cu cartofi prajiti in cuptor.
Ingrediente:
- 2 cepe tocate marunt
- 1 morcov tocat marunt
- 3 linguri de ulei
- ierburi aromatice uscate : 1/2 lingurita de salvie, 1/2lingurita de busuioc si 1/2 lingurite de tarhon
- 1 lingura de sos de rosii concentrat
- sare si piper dupa gust
Intr-o cratita incalziti uleiul,pe foc domol, adaugati morcovii tocati si ceapa, lasati sa se caleasca, apoi adaugati ierburile, sosulde rosii, asezonati cu sare si piper.
Lasati inca 5 minute pe foc domol dupa care mixati intr-un robot.
3 comentarii:
Cristina, stiu ca nu esti o fana a premiilor virtuale. Dar, cu intarziere, imi pare rau pentru asta, vin la tine sa-ti ofer doua premii superbe. Pe langa urarea traditionala "Christos a inviat!", premiile sunt un mesaj de prietenie.
Multumesc Elena, pentru premii le voi lua si afisa cu placere.
Adevarat a Inviat !
Stii, eu fac acest sos, dar nu-l mixez, il las asa, taraneste. Al tau arata fin si delicat. Trebuie sa ma mai cizelez si eu... si o fac trecand pe aici cat de des pot.Te imbratisez cu drag.
Trimiteți un comentariu