luni, 8 martie 2010

Carne de iepure cu sos de ardei

Ingrediente :
- 1 iepure taiat in bucati
- 150 costita afumata taiata in bucati
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 1 conserva de rosii taiate in bucati
- 5 catei de usturoi
- 1 foie de dafin
- 30 g unt
- 30 g ulei
- 2 dl de vin alb sec
- sare si piper dupa gust
Taiati in julienne ardeii si ceapa.
Incalziti uleiul si 15 g de unt intr-o oala, puneti bucatile de carne la rumenit, pe fiecare parte.Le retrageti si puneti la prajit ficatul, pe foc domol. Puneti pe farfurie cu carnea.
Inlaturati grasimea din oala, puneti restul de ulei si unt, la incalzit si adaugati costita, prajiti un pic.Adaugati ceapa, usturoiul si ardeii, lasati sa se caleasca timp de 5 minute, dupa care adaugati rosiile tocate si lasati sa fiarba inca 5 minute.
Depuneti carnea peste legume in oala,acoperiti si lasati sa fiarba pe foc domol inca 50 minute.
Trimiteți un comentariu