marți, 25 august 2009

Millefeuille de sfecla rosie cu branza

Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 2 sfecle rosii coapte
- 160 g de branza de vaci proaspata
- 1 lingura de ceapa
- 1/2 catel de usturoi
- 3 linguri de otet balsamic
- 1 lingura de ulei
- sare, piper
Taiati sfeca in felii de aproximativ 5 mm grosime (12 felii) si le lasati sa se scurga de zeama.Apoi, cum in imagine am decupat cu o conserva de sos de rosii de forme rotunde. Puneti la rece.
Branza de vaci amestecati bine cu ceapa taiata marunt, usturoiul tocat, 1 lingura de otet balsamique si uleiul, gustati si asezonati cu sare si piper. Puneti la rece.
Inainte de a servi, dresati pe farfurie, alternand cele 3 felii de sfecla cu branza, terminand un pic cu branza si arozati cu otetul balsamic.



2 comentarii:

Anonim spunea...

Sfecla este cruda? (n-ar merge si coapta?)

carnetul de retete spunea...

Am uitat sa scriu ca am folosit sfecla coapta. Multumesc pentru observatie, voi corecta.