joi, 20 mai 2010

Conopida pane - reteta dietetica

Autor - Cristina P

Aceasta reteta am vrut sa nu o fac o frig in mult ulei, sa fie mai usoara, dar in acelasi timp este gustoasa, prin ingredientele pe care le-am utilizat.
Am facut-o la cuptor si cu corn flakes(fulgi de porumb) in loc de faina, deci si fara gluten.


Ingrediente (pentru 2 persoane):

- 1/2 conopida curatata si taiata in buchetele

- 2 oua batute
- 1 bol de corn flakes (fulgi de porumb) macinati foarte fin
- sare
Puneti buchetele spalate de conopida la fiert in apa sarata.
Cand conopida este fiarta, scurgeti apa, iar conopida o treceti prin oul  batut sarat, apoi le tavaliti in fulgii de porumb maruntiti cat mai fin.
Preancalziti cuptorul la 200°C.
Puneti buchetele de conopida pane, pe o tava si lasati in cuptor 10 minute.
Serviti imediat. 

Trimiteți un comentariu