duminică, 9 mai 2010

Cartofi sfaramati cu usturoi si patrunjel

Cartofii sfaramati i-am servit cu o tocanita de vita cu sos de vin rosu.

Ingrediente :

- 1kg cartofi special piureu

- 3 linguri foi de patrunjel tocate marunt

- 1 lingura de usturoi tocat marunt

- 50 g unt tait in bucatele

- sare dupa gust

Puneti la fiert cartofii curatati, spalati si taiati in bucati, in apa rece sarata.

 Dupa ce apa incepe sa clocoteasca, lasati sa fiarba inca 25 minute.

Daca cutitul strapunge foarte usor, cartoful este fiert.

Dupa ce au fiert, scurgeti apa, adaugati untul, amestecati cu o furculita, zdrobind cartofii in acelasi timp.


Adaugati patrunjelul tocat si usturoiul, asezonati cu sare dupa gust si amestecati.

Serviti imediat.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Arata foarte bine, ai folosit cutie de conserva?

carnetul de retete spunea...

Am deja 3 cercuri inox de 3 dimensiuni diferite, dar cand vreau forma mica - nu o am...

Naina spunea...

Arata foarte apetisant!