Am ales aceasta reteta pentru a utiliza o parte din nucile pe care le-am cules, iar miezul era sfaramitat. Restul le voi sparge, iar miezul le voi pune in pungi si directia congelator.
Ingrediente:
- 150 g nuci tocate marunt
- 125 g unt moale
- 50 g zahar
- 1 plic de zahar vanilat
- 200 g faina
- zahar pudra
Intr-un vas amestecati toate ingredientele,
pastrati zaharul pudra pentru finisare. Amestecati bine si formati bilute. Aluatul este sfaramicios, presati bine in mana pentru a forma bilutele. Mi-au iesit 24 bucati. Puneti bilutele pe o placa acoperita cu hartie sulfurizata.
pastrati zaharul pudra pentru finisare. Amestecati bine si formati bilute. Aluatul este sfaramicios, presati bine in mana pentru a forma bilutele. Mi-au iesit 24 bucati. Puneti bilutele pe o placa acoperita cu hartie sulfurizata.
Preancalziti cuptorul la 180°C.
Am facut aceasta reteta pentru provocarea secreta din luna octombrie, reteta culeasa din blogul Mihaelei.
Am lasat in cuptor 20 minte, pana cand au inceput sa capete culoare. Calde inca le tavaliti in zaharul pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu