luni, 1 februarie 2016

Transferul blogului

Retetele de pe acest blog, precum si cele noi, le voi transfera pe noul meu blog   - retete usoare si creative. Imi place sa gatesc retete simple, dar pun accentul pe calitatea lor. Daca nu sant convinsa ca reteta este buna si bine realizata, nu o voi publica. Si nu va voi plictisi cu faptul ca reteta mea este cea mai buna si alte retete pe care le vedeti, pe net sau in carti, nu o egaleaza sau depaseste.

De asemenea, gatesc mult si sant foarte curioasa, de aceea, bucataria mea este foarte variata, cu multe influente. De mica, am fost obisnuita cu bucataria banateana, deci cu influenta sarbeasca si germana, dar si cu cea din Regat, cu influenta balcanica si ruseasca. Acum, sant influentata de bucataria franceza, dar cand gasesc o reteta care mi se pare interesanta, o voi incerca, nu conteaza originea ei.

M-ati cunoscut poate, cu blogul - Ciocolata si zahar (peste 500 retete) , l-am inchis pentru ca nu imi mai placea titlul, apoi a fost piratat, dar nu ma descurajat. Apoi, a fost o perioada in care nu am avut timp sa ma ocup de blog. Sa faci un blog specializat ca si bucataria, iti trebuie mult timp. Pregatesti reteta, faci fotografiile, si apoi scrii articolul.

Eu fac fotografiile numai cu ajutorul luminii naturale si nu am un aparat foarte sofisticat, un simplu Sony NEX 5. In functie de anotimp, trebuie sa ma adaptez. Iarna, ziua este mai scurta, dupa ora 17, nu mai am este destula lumina. Deci reteta trebuie terminata inainte. Dar, cand imi o fotografie, si cred ca am reusit-o, sant foarte multumita.

Nu sant nici o profesionista in ale gatitului, nici in ale fotografiei, dar cu experienta si timpul, am reusit sa ma ameliorez.


Niciun comentariu: