vineri, 4 iulie 2014

Sfaturi practice - bicarbonatul si aciditatea dulcetei

Pentru a inlatura aciditatea din dulceturi, puteti utiliza bicarbonatul de soda si astfel regasiti gustul fructelor.
Dupa ce dulceata a fiert, presarati un varf de cutit de bicarbonat in borcan si le umpleti apoi cu dulceata.   

joi, 3 iulie 2014

Sfaturi practice - Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este o pudra alba de origine naturala extrasa dintr-un mineral, biodegradabil.
Bicarbonatul exista incepand cu anul 1846, cand chimistul francez Nicolas Leblanc, in 1971, cautand a transforma sarea in sodium,

luni, 31 martie 2014

Usturoiul

Usturoiul este bun impotriva :
- bolilor cardio-vasculare, stimuland inima si facilitand circulatia sangelui,scade tensiunea:
- scade colesterolul,

Principalele moduri de utilizare a plantelor medicinale

Cele trei preparatii de baza sant : infuzia, decoctia si maceratia.

Infuzia - consista a varsa apa clocotita peste plante, timpul de infuzie este variabil in functie de plante - poate dura de 10 minute la o ora