Acest desert, pentru prima oara, l-am pregatit la scoala cu profesoara mea de lucru manual.
Ingrediente:
- 200 g. zahar
- 200 ml. apa
- 100 g. unt
- 600 g. biscuiti
- 2 linguri cacao
In optiune :
- nuca de cocos
- 2 linguri de rom
Puneti apa cu zaharul la fiert, pe foc domol, pana se leaga ca un sirop.
Apoi adaugati untul si lasati sa se topeasca.
Maruntiti biscuitii si adaugati siropul si cacao intr-un saladier. Amestecati bine.
Puneti compozitia pe o foie alimentara , rulati strans si puneti la rece.
Inainte de a servi, presarati nuca de cocos sau biscuitii foarte fin sfaramati, rulati si taiati in felii.
2 comentarii:
E desertul meu preferat cand vreau sa fac un dulce rapid!!
Super gustos....!!!..si mie imi place taree!!
Trimiteți un comentariu