Mihaltul este infasurat pentru ca este mai usor de gatit si are mai mult gust cu baconul si thymul proaspat.
De obicei, cand cumparam acest peste, cum este foarte urat i se taie capul sau se vinde congelat in filet. Am incercat sa-l prepar, am inlaturat pielea, l-am taiat in filet, este foarte simplu de preparat ...
Ingrediente (pentru 2 persoane) :
- 2 buc.filet de mihalt
- 8 fasii de bacon taiat foarte subtire
- sare si piper
- thym proaspat
- rosii cirese sau cherry
- ulei
Preancalziti cuptorul la 180°C.
Sarati si piperati filetul, infasurati in bacon, puneti un pic de thym intre bacon si peste.
Puneti pe o tava filetul de peste astfel preparat si cateva rosii. Pe rosii puneti cate o picatura de ulei.
Dupa ce cuptorul s-a incalzit, puneti tava in cuptor timpde 20 minute.
Serviti imediat cu o garnitura de legume.
Un comentariu:
Vai ce bine arata.
Mi-ai facut o pofta de mor.
Trebuie sa iau file de peste si bacon.
Cimbru proaspat am in gradina.
Multumesc pentru idee.
Trimiteți un comentariu