Reteta simpla si gustoasa, si o fotografie nereusita ...daca voi reface aceasta reteta, poate voi reface fotografia...
Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 1 kg de cartofi nesfaramiciosi
- 400 g carne de pui, vaca sau porc
- 200 g ceapa
- 4 linguri de ulei
- 3 rosii
- oregano, sare si piper dupa gust.
Se curata cartofii, se taie in felii groase , se presara cu sare si se lasa cateva minute sa se scurga. Dupa care stergeti cartofii de apa si prajiti intr-o cratita cu 2 linguri de ulei pe ambele fete.
Carnea cu cele 2 cepe curatate se macina, dupa care se prajeste 3-4 minute intr-o cratita cu 2 linguri de ulei.
Intr-un plat pe care puteti sa-l puneti in cuptor, puneti un strat de cartofi, asezonati, carnea macinata cu ceapa, asezonati si acoperiti cu restul de cartofi.
Preancalziti cuptorul la 200°C.
Spalati rosiile si taiati-le in felii, asezati peste ultimul strat de cartofi.
Asezonati cu sare si piper si lasati in cuptor pana cand scade bine si cartofii sant bine copti, aproximativ 30 minute.
Un comentariu:
Astazi si eu fac musaca...
Trimiteți un comentariu