marți, 1 iunie 2010

Porc marinat cu ardei si cartofi noi sotati - culori si arome asiatice


Reusita unei retete se datoreaza nu numai prin ingredientele folosite, dar si prin cantitatea si felul in care ajutam diferitele condimente...al treilea element, prezentarea...


Restul este experienta si gustul fiecaruia...

3 comentarii:

Elena Toma spunea...

Cristina, ma lasi asa, doar cu pofta? Draga mea, ce arome ai folosit, cum ai marinat fasiile de carne de porc? Sau sunt eu nerabdatoare si urmeaza reteta?

ghiocel07 spunea...

Bine te-am gasit. Se pare ca tie trebuie sa-ti trimit ceva...surpriza. Vin de la Yafa si ma bucur de cunostinta.

Elena Toma spunea...

Am revenit, de asta data cu un buchet de premii dragute, pentru ziua de 1 iunie. Si ca sa-ti spun, chiar daca putin cam tarziu, La multi ani de Ziua Copilului, pentru baiatul tau si pentru copii din noi.