Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 1/2 kg de fructe de mare
- 1 ceapa
- 25 g unt
- 1/2 pahar de vin alb sec
- 1/2 curry
- piper si sare dupa gust
Sos à la poulette
- 2 galbenusuri
- 1 lingurita de Maizena sau faina
- 1 lingura de patrunjel tocat
- 1 lingurita de suc de lamaie
Intr-o cratita puneti untul la incalzit, adaugati ceapa tocata marunt, lasati sa se prajeasca 2-3 minute, apoi varsati vinul si fructele de mare.
Lasati pana cand fructele de mare sant fierte, aproximativ 10 minute.
Asezonati cu sare, piper si curry.
Amestecati galbenusuri cu faina, adaugati patrunjelul tocat marunt si sucul de lamaie.
Amestecati bine si varsati un pic de zeama de fierbere a fructelor de mare.
Puneti sosul legat, dar foarte lichid, peste fructele de mare si serviti imediat.
6 comentarii:
Sos à la poulette! Multumesc pentru o idee noua de sos pentru fructe de mare!
Iti doresc Paste Fericit linga cei dragi!!!!Pace si lumina!!!
Multumesc JUDY, Paste fericit tie si familiei tale...
Super yummi;;)..
Un Paste Fericit!!! :)
Sarbatori cu bine!
Hristos a Inviat!
Adevarat a Inviat !
Sarbatori fericite, tie si familiei tale, Alexandrina !
Trimiteți un comentariu