Carnea de strut este o carne slaba si frageda, dar gustoasa. Am pregatit-o marinata si simplu, prajita. Am preferat totusi marinata. Dupa aceea, in functie de materia grasa pe care o folositi, carnea este mai mult sau mai putin colorata. Diferenta se vede cu al doilea tip de pregatire, nu in cea marinata.
Ingrediente :
- 400 g rôti de strut taiat in felii de 1 cm grosime
- 4 linguri de ulei
- sare si piper
Taiati carnea in felii, puneti intr-un vas. Adaugati 2 linguri de ulei si piperul proaspat macinat. Amestecati si puneti la rece 2 ore.
Puneti intr-o tigaie antiadeziva restul de ulei, cand este foarte cald puneti carnea la prajit, sarati, dupa 2 minute o intoarceti.
Cum carnea este marinata, se prajeste foarte repede.
In 5 minute carnea s-a prajit si in plus este foarte frageda, nefibroasa si gustoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu