Ingrediente (pentru 4 persoane) :
-200 g linte
-1 ceapa taiata marunt
-3 oua fierte
-2 lingurite mustar
-sare, piper dupa gust.
Puneti lintea spalata intr-o oala cu apa rece la fiert. Lintea are nevoie de un volum dublu de apa.
Dupa 30 minute, scurgeti restul de apa si lasati lintea sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit, adaugati ceapa taiata marunt, mustarul si ouale taiate marunt. Amestecati bine.
Pentru decor pastrati un gabenus, pe care il presati cu o furculita.
Puneti in pahare sau in farfurii - lintea, presarand pe deasupra galbenusul de ou.
Un comentariu:
Va multumesc pentru atentia pe care ati acordat-o comentariului meu. Dis de dimineata cum am vazut m-am pus la treaba şi am tradus cele doua retete din Turcia. Sunt prea lungi şi nu ıcap aici. Deci va aştept pe http://semaerbay.blogcu.com/
Trimiteți un comentariu