joi, 30 mai 2013

Taboulé

Taboule este o salata simpla de realizat, putem schimba ingredientele, in functie de legumele pe care le avem.
Ingrediente pentru 4 persoane :

- 125 g couscous
- 3 rosii
- ½ ardei gras
- 1 ceapa
- 4 linguri de ulei
- 4 linguri de lamaie
- patrunjel
- menta
- sare, piper
- 1 lingurita de zahar ( pentru a inlatura un pic aciditatea)

Puneti couscousul intr-o salatiera cu celelalte ingrediente : rosiile si ardeiul taiati in cubulete, ceapa taiata marunt, uleiul, lamaia,sarea si piperul. Adaugati verdeturile taiate marunt. Daca rosiile nu dau destula apa, adaugati cateva linguri de apa.

Lasati sa se raceasca in frigider minimum 2 ore.

Puteti sa adaugati carne de pui fiarta( pieptul) taiata marunt, crevete fierte, stafide.
Este o salata simpla si rapida.

2 comentarii:

Politan Prod 97 SRL spunea...

arat afoarte bine chiar daca eu nu sunt prietena cu orezul
Fose septice



Bazine - Rezervoare

carnetul de retete spunea...

Couscousul este obtinut prin aglomerarea graului, marimea poate fi fina, mijlocie sau mare, deci nici o problema nu este orez.