Reteta simpla, pe care am facut-o acum cateva luni, dar nu am postat-o. Cum am facut-o acum catva timp, o voi povesti, pentru ca nu imi aduc aminte de cantitatile exacte.
De ce aveti nevoie :
- carne tocata de vaca si porc
- pesmet
- ceapa tocata
- rosii in conserva
- fasole verde fiarta
- bacon taiat in fasii subtiri
- sare, piper, zahar, ardei iute
Carnea tocata o amestecati cu ceapa si pezmetul, asezonati cu sare si piper.
Fasolea verde fiarta o inveliti cu o fasie de bacon.
Puneti totul intr-o tava unsa cu ulei timp de 20 minute inttr-un cuptor cald, aproximativ 180°C.
Ceapa multa si tocata o puneti la prajit intr-o cratita cu ulei incins. Lasati sa devina transparenta, apoi adaugati rosiile in conserva taiate marunt. Lasati sa fiarba pe foc domol timp de 25-30 minute, asezonati cu sare, piper, zahar si ardei iute.
Dupa ce toate sant terminate, puneti-le in farfurii, decorati farfuria cu verdeturi si pofta buna ....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu