Cu maioneza lejera, am facut o salata de conopida, o reteta foarte usoara. Aceasta salata puteti sa o asezonati cum vreti, cu ceapa,usturoi sau patrunjel. Poate fi servita in salata sau aperitif.
Ingrediente:
- 1/2 conopida
- 2 catei de usturoi
- 200 g de maioneza
- sare dupa gust
- patrunjel pentru decorare.
Curatati conopida, puneti in buchetele la fiert in apa fierbinte sarata. Dupa ce s-a fiert, lasati sa se raceasca, zdrobiti conopida cu o furculita si apoi adaugati maioneza, usturoiul tocat marunt, sarea dupa gust. Amestecati bine si lasati in frigider timp de 3-4 ore, dupa care puteti sa o serviti.
Un comentariu:
Hi Cristina,
iti dau Dreptate , salat asta este o Minunätie. Foarte usoarä ( typisch pentru Tine ) si delicatä.
Compliment
Salutäri Jacob
Trimiteți un comentariu