marți, 25 august 2009

Millefeuille de sfecla rosie cu branza

Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 2 sfecle rosii coapte
- 160 g de branza de vaci proaspata
- 1 lingura de ceapa
- 1/2 catel de usturoi
- 3 linguri de otet balsamic
- 1 lingura de ulei
- sare, piper
Taiati sfeca in felii de aproximativ 5 mm grosime (12 felii) si le lasati sa se scurga de zeama.Apoi, cum in imagine am decupat cu o conserva de sos de rosii de forme rotunde. Puneti la rece.
Branza de vaci amestecati bine cu ceapa taiata marunt, usturoiul tocat, 1 lingura de otet balsamique si uleiul, gustati si asezonati cu sare si piper. Puneti la rece.
Inainte de a servi, dresati pe farfurie, alternand cele 3 felii de sfecla cu branza, terminand un pic cu branza si arozati cu otetul balsamic.



2 comentarii:

Anonim spunea...

Sfecla este cruda? (n-ar merge si coapta?)

carnetul de retete spunea...

Am uitat sa scriu ca am folosit sfecla coapta. Multumesc pentru observatie, voi corecta.

Trimiteți un comentariu

Multumesc tuturor celor care au postat un comentariu.